Kleding gymnastiek/ turnen

Voor het volgen van de gym- turnlessen kent de vereniging geen speciale kledingvoorschriften, maar buitenschoenen en schoenen met afgevende (zwarte) zolen mogen niet. Eventueel kunnen de trainers hierin een advies geven.

Voor deelname aan turnwedstrijden, de uitvoering en aan demo’s zijn er wel kledingvoorschriften. Deelname kan alleen plaatsvinden in de voorgeschreven kleding, die via de onderstaande links kan worden aangeschaft. De leden betalen zelf de aanschaf van de kleding. Uiteraard staat het vrij om de clubkleding ook tijdens de lessen te dragen. Door op één van onderstaande links te klikken, kunt u direct de turnkleding bestellen. Trainingspakken zijn in het bezit van de vereniging. Deze zullen tijdens wedstrijden worden gedragen.

Heeft u een tweedehands heren of dames turnpak te koop of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar e.tammeling(at)ziggo.nl en we nemen contact met u op.

DAMESKLEDING

Vanaf het nieuwe seizoen 2020-2021 is er een nieuw verenigingspakje te koop voor de dames. Het huidige turnpakje zal daarom niet meer worden verkocht. Indien u reeds een 'oud' verenigingspakje heeft aangeschaft is dat niet erg. We zullen een overgangsperiode gebruiken, waardoor beide pakjes nog gebruikt mogen worden tijdens officiële activiteiten. Als er een nieuw pakje aangeschaft moet worden zal dit het nieuwe pakje zijn. Het nieuwe pakje is duurder dan de vorige, maar we hebben gekozen voor een duurzamer pakje en eentje met lange mouwen, waardoor de prijs hoger ligt.

 

Hieronder de bestellink:

Turnpakje turnbroekje haarwokkel

 

 

HERENKLEDING

Turnpak heren
Turnbroekje heren
Spanbroek heren (optioneel)

Indien een heren artikel niet leverbaar is kunt u het beste even contact opnemen met de leverancier.